Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Barut Hotel Acanthus 4****

Side, , Törökország
A repülőtértől 65 km-re, Manavgattól 8 km-re, Side központjától 2 km-re, egy gyönyörű, pálmafákkal borított kertben fekszik ez a 110 szobás, 4 szintes, kellemes hotel. Side központjába egy 20-perces sétával, helyi buszjárattal, vagy taxival lehet bejutni. A szálloda a térség egyik legszebb, legkellemesebb és legjobban felszerelt négycsillagos szállodája. A szomszédos Barut Cennet szállodával közös területük mindösszesen 16.000 nm.

Szobák
A standard szobák 21-26 nm-esek, és légkondicionálással, telefonnal, széffel, erkéllyel, műholdas tv-vel, hajszárítóval és minibárral rendelkeznek. A családi szobái 41 nm-esek, és bennük két, ajtóval el nem választott hálószoba található.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a szálloda közvetlenül a homokos strandon fekszik, ahol a napernyők és napozóágyak használata ingyenes. A matracokat és strandtörölközőket a félpanziós vendégek térítés ellenében, az all inclusive-ot befizetők ingyenesen vehetik igénybe. Szolgáltatások: medence napernyőkkel és napozóágyakkal, 2 étterem, 3 bár, medence bár (a Cennet hotellel közösen), teniszpálya, asztalitenisz, nappali animációs programok, aerobic, jóga, fitneszterem, szauna és törökfürdő (az Arum hotelben), strandröplabda, darts. Térítés ellenében: törökfürdő kezelései, masszázs, fodrászat, internet, vízi sportok, teniszfelszerelés, orvosi ellátás, üzletek, mosoda. Gyermekeknek: gyermekmedence, játszótér.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: félpanzió plusz: reggeli, kései reggeli és vacsora (heti két alkalommal büférendszerben, a többi napon menürendszerben), helyi italok és bor vacsoránál. Térítés ellenében: egyéb étkezések, italfogyasztás, fogyasztás a minibárból. All inclusive: reggeli, kései reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, délutáni snackek, kávé, sütemény és fagylalt, a´la carte étterem (előzetes foglalással, a tartózkodás alatt egy alkalommal), minden helyi alkoholos és alkoholmentes ital (10:00-24:00 között), minibár (üdítők, heti 3 alkalommal)

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS