Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Monart Luna Playa Hotel 3***

Alanya, , Törökország
Ez a 3 csillagos hotel az antalyai repülőtértől 130 km-re, Alanya központjától 4 km-re fekszik. Alanya városközpontjába taxival vagy dolmussal egyszerűen be lehet jutni. Érdemes felsétálni a várba, majd a kikötőben megcsodálni a hajókat, végül a bazársoron vásárolgatni.

Szobák
Szobák: a 40 egyszerűen berendezett szoba felszerelt egyénileg szabályozható légkondicionálóval, tv-vel, zenecsatornával valamint telefonnal.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a szálloda a homokos-kavicsos parttól kb. 30 méterre fekszik, csak a parti út választja el a strandtól. A parton a napernyők és napozóágyak térítés ellenében vehetők igénybe. Szolgáltatások: medence napernyőkkel és napozóágyakkal, étterem terasszal, bár, műsorok és élőzene hetente kétszer a főszezonban, darts, asztalitenisz, wifi a lobbyban. Térítés ellenében: széf a recepción, vízi sportok a parton. Gyermekeknek: gyermekmedence rész

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: all inclusive: reggeli, kései reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, ötórai kávé és sütemények, délutáni snackek, éjféli leves, helyi alkoholos és alkoholmentes italok (10:00-23:00 között). Térítés ellenében: üveges és import italok, fogyasztás a strandon.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS