Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Monart City Hotel 4****

Alanya, , Törökország
A repülőtértől kb. 125 km-re, Alanya központjától 1,5 km-re fekszik ez az egyszerű, 4 csillagos, 199 szobás, egy fő- és melléképületéből álló szálloda. A korábban My Aytap és My Gold néven ismert szállodák épületeit teljesen felújították, modernizálták, és 2012-től Monart City Hotel néven egyesítették. A szálloda ideális kiindulópont környékbeli kirándulásokhoz, a nyüzsgő Alanya szórakozási- és vásárlási lehetőségeinek feltérképezéséhez, vagy egy könnyű sétához a tengerparti sétány mentén. Érdemes legalább egyszer ellátogatni Alanyába, ahol elvegyülhetünk a bazári forgatagban, vagy felsétálhatunk a pompás panorámájú várba. Alanya kikötőjében számos szórakozási lehetőség közül is választhatunk, bárok, éttermek és diszkók várják a turistákat.

Szobák
Szobák: a szálloda 199 szobájának mindegyike rendelkezik erkéllyel, tv-vel, telefonnal, minibárral, hajszárítóval, és egyénileg szabályozható légkondicionálóval. A hotelben családi szobák is foglalhatóak, amelyek két hálószobával rendelkeznek, és a hotel melléképületében helyezkednek el. A melléképület a hoteltől (és a strandtól) 300 méterre található, egy kisméretű medence és egy 24 órán át üzemelő bár tartozik hozzá. A további szolgáltatások és étkezések mindegyike a főépületben vehető igénybe.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a hotel 30 méterre fekszik a homokos-aprókavicsos strandtól, ahol számos vízi sportolási lehetőség várja az aktív kikapcsolódásra vágyókat. A napozóágyak, napernyők és a strandtörölközők ingyenesen vehetők igénybe. Szolgáltatások: 2 medence napernyőkkel és napozóágyakkal, csúszda, 3 étterem, 5 bár, esti szórakoztató program heti három alkalommal, fitneszterem, asztalitenisz, darts, strandröplabda, wifi kapcsolat a lobbyban és a snack bárban. Térítés ellenében: spa szolgáltatások, szauna, masszázs, fodrászat, üzletek, orvosi ellátás, mosoda. Gyermekeknek: kisméretű gyermekmedence. Szobák: a szálloda 199 szobájának mindegyike rendelkezik erkéllyel, tv-vel, telefonnal, minibárral, hajszárítóval, és egyénileg szabályozható légkondicionálóval. A hotelben családi szobák is foglalhatóak, amelyek két hálószobával rendelkeznek, és a hotel melléképületében helyezkednek el. A melléképület a hoteltől (és a strandtól) 300 méterre található, egy kisméretű medence és egy 24 órán át üzemelő bár tartozik hozzá. A további szolgáltatások és étkezések mindegyike a főépületben vehető igénybe.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: all inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büfé rendszerben, kései reggeli, délutáni és éjszakai snackek, délutáni kávé és sütemények, helyi alkoholos és alkoholmentes italok (napi 24 órában), a´la carte vacsora tartózkodás alatt egyszer, víz és üdítők a minibárból (naponta töltve), üdítők és sör a strandon. Térítés ellenében: import italok, frissen facsart narancslé, szobaszerviz.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS