Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

May Garden Club Hotel 4****

Alanya, , Törökország
A 2004-ben teljesen felújított szálloda 6 épületből áll, melyeknek mindegyike 5 szintes. A hotel összesen 201 szobával és 600 férőhellyel rendelkezik, 148 kilométerre helyezkedik el az antalyai repülőtértől, 1,5 km-re Mahmutlar központjától, 13 km-re pedig Alanya városától. A környező városokba taxival vagy dolmussal könnyedén bejuthatunk. A szálloda közvetlenül a part mellett húzódó autóút mentén található.

Szobák
Szobák: a standard szobák 22 nm-esek, kényelmesen és modernül berendezettek, kőpadlóval burkoltak, rendelkeznek erkéllyel, légkondicionálással, minibárral, műholdas tv-vel, telefonnal, bérelhető széffel és hajszárítóval, wifi kapcsolattal. A lakosztályok 35 nm-esek, hálószobából és nappaliból állnak. A családi szobák 64 nm-esek, 2 hálószobával és egy nappalival rendelkeznek.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a hotel kb. 50 méterre fekszik saját kavicsos strandjától. A szállodát a főút választja el a strandtól, a vendégek egy aluljárón keresztül kényelmesen és biztonságosan közelíthetik meg a partot. A napozóágyak, napernyők és matracok ingyenesen vehetők igénybe, a strandtörölközőért fizetni kell. Szolgáltatások: 2 medence napernyőkkel és napozóágyakkal, csúszda, 2 étterem, a´la carte étterem, 7 bár,  kávézó, animáció és esti show-műsorok (főszezonban), szórakoztató programok a medencénél és a strandon, törökfürdő és szauna (a tartózkodás első 3 napján ingyenes), vízitorna, darts, boccia, strandröplabda, aerobic, fitneszterem. Térítés ellenében: törökfürdő kezelései, masszázs, fodrászat, internet, biliárd, asztali foci, vízi sportok, gyermekfelügyelet, mosoda, orvosi ellátás. Gyermekeknek: 2 gyermekmedence, miniklub, gyermek mozi, mini diszkó, játszótér.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: all inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, kései reggeli, kávé, délutáni snackek, éjféli leves, helyi alkoholos és alkoholmentes italok (napi 24 órában). Térítés ellenében: import italok, koktélok, a´la carte étterem, szobaszerviz.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS