Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Syedra Princess Hotel 4****

Alanya, , Törökország
A helyi besorolás szerinti négycsillagos szálloda Alanya központjától 10 km-re, az antalyai repülőtértől pedig 130 km-re fekszik. Alanyába dolmussal vagy taxival juthatunk be, ahol számos szórakozási lehetőség közül is választhatunk, bárok, éttermek és diszkók várják a turistákat.

Szobák
Szobák: a szobák mindegyike rendelkezik erkéllyel, műholdas tv-vel, telefonnal, egyénileg szabályozható légkondicionálóval, minibárral, hajszárítóval. A hotelben foglalhatók egy és két légteres családi szobák.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a szállodát egy út választja el a strandtól, melyet a medencétől egy hídon át lehet megközelíteni. A homokos-kavicsos strandon a napernyőket, napozóágyakat ingyenesen, a strandtörölközőket letét ellenében vehetjük igénybe, a cseréjéért fizetni kell. Szolgáltatások: 2 medence napernyőkkel és napozóágyakkal, belső medence, étterem, a´la carte étterem, 4 bár, diszkó, nappali és esti animáció, diszkó, törökfürdő, szauna, fitneszterem, asztalitenisz, darts, boccia, strandröplabda, wifi a lobbyban. Térítés ellenében: törökfürdő kezelései, masszázs, vízi sportok, mosoda, telefon, széf, üzletek, gyermekfelügyelet, fodrászat, orvosi ellátás. Gyermekeknek: gyermekmedence, miniklub (4-12 éves korig), játszótér.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: all inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, kései reggeli, délutáni snackételek, gyümölcs, kávé, tea, sütemények, éjféli leves, helyi alkoholos és alkoholmentes italok (10:00-23:00 között), hetente háromszor fagylalt. Térítés ellenében: import italok, frissen facsart gyümölcslevek, török kávé, energiaital, szobaszerviz, italok a diszkóban, a´la carte étterem.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS