Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Sherwood Dreams Resort 5*****

Belek, , Törökország
A 2011 májusában nyitott, 18.000 m^2 területű, elegáns szálloda az antalyai repülőtértől 40 km-re, Belek központjától 5 km-re, Bogazkent településtől pedig mindössze 1 km-re, közvetlenül a kék zászló minősítéssel rendelkező tengerparton fekszik. A szálloda minden korosztálynak kellemes nyaralást biztosít. A városba dolmussal vagy taxival juthatunk be.

Strand: a hotel saját, 200 méter hosszú, homokos-aprókavicsos tengerpartján a napernyők, matracok, napozóágyak és strand törölközök ingyenesen igénybe vehetők.

Szobák
a szálloda 304 szobájának mindegyike rendelkezik hajszárítóval, telefonnal, műholdas tv-vel, minibárral, központi légkondicionálóval, bérelhető széffel, wifi kapcsolattal (térítés ellenében) és erkéllyel.

A1A/A2A/A3A: Minibár, légkondicionálás (időszakos üzemelétetéssel), bérelhető széf, WIFI, SAT-TV, telefon, hajszárító, zuhanyozó, WC és balkon vagy terasz.
A1B/A2B/A2B: Oldalról tengerre néző szobák.
A2D: Tengerre néző szobák.
A1C/A2C - Superior-szobák: Tágasabbak, pezsgőfürdővel rendelkeznek. Tengerre nézők.
B2A/B3A/B4A - Családi szobák (2 szoba): 2 külön hálószoba és 1 zuhanyozó.
B2C/B3C - Családi szobák (1 szoba): Egy tágasabb szoba, bennük egy dupla ágy, egy külön ágy és egy heverő. A felsőbb emeleten találhatók és oldalról tengerre nézők.

Szolgáltatások a közös terekben
medence napernyőkkel és napozóágyakkal, belső medence, 5 csúszda, 5 étterem, 5 bár, cukrászda, nappali és esti animációs programok, élő zene, teniszpálya felszereléssel, kosárlabda, asztalitenisz, darts, minifoci, strandröplabda, aerobik, légpuska, íjászat, szauna, fitneszterem, törökfürdő, jacuzzi, wifi a lobbyban, diszkó. Térítés ellenében: minden vízi sport, játék központ, billiárd, bowling, teniszpálya-világítás, törökfürdő kezelései, masszázs, spa szolgáltatások, internetkávézó, internet elérhetőség a szobákban, fodrász, orvosi ellátás, mosoda, üzletek, szobaszerviz, széf, gyermekfelügyelet.
Gyermekeknek: gyermekmedence 4 csúszdával, belső gyermekmedence, miniklub (5-12 évig), játszótér, gyermekmenü a főétteremben, mini diszkó.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Üzletek, fodrászat, konferenciaterem, játékterem, szobaszerviz, mosoda, pénzváltó, orvosi ügyelet, internet hozzáférés térítés ellenében. A napernyők, napágyak és a strandtörülközők a medencénél és a strandon is ingyenesen állnak vendégeink rendelkezésére.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS