Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Seashells Resort at Suncrest Hotel 4****

Saint Pauls Bay, , Málta
A hotel Málta észak-nyugati részén, Qawra központjában, St. Paul´s Bay tengerpartjához közel, a repülőtértől 19 km-re helyezkedik el. Qawra tele van hangulatos kis utcákkal, bárokkal, éttermekkel, pub-okkal, így számos szórakozási és vásárlási lehetőséget tartogat az ide látogatók számára.

Szobák
Szobák: a több mint 400 szoba mindegyike rendelkezik központi légkondicionálóval, hajszárítóval, telefonnal, műholdas tv-vel, minibárral (térítés ellenében) és erkéllyel (kivéve az alacsonykategóriás illetve 24 db családi szobát).

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a hoteltől kb. 1 km-re található a sziklás strand, melyet mesterségesen töltöttek fel homokkal, és a vízbe lépve sziklák, kövek lehetnek. A parton a napozóágyak és a napernyők térítés ellenében vehetők igénybe.

Szolgáltatások: étterem, bár, alkalmanként nappali és esti animációs programok, aerobik, darts. Térítés ellenében: széf a recepción, konferenciaszolgáltatások, biliárd, asztalitenisz, ajándékbolt, kávézó, gyermekfelügyelet, mosoda, wifi kapcsolat, orvos.

A szálloda kb. 300 m-re fekvő testvérszállodájában (Sunny Coast Resort): medence napernyőkkel és napozóágyakkal, belső medence, vízilabda, squash pálya, fitneszterem. Térítés ellenében: jakuzzi, szauna, egészség központ szolgáltatásai, vízi sportok, búvárkodás.
Gyermekeknek: 2 gyermekmedence, csúszda, miniklub.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS