Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Sea Life Family Hotel 5*****

Antalya, , Törökország
Fekvés: A Hotel 50 méterre található a tengerparttól és 5 km-re a városközponttól és 25 km-re a repülőtértől. 1995-ben épült, utolsó felújítás 2007-ben volt. A szálloda két 6 szintes épületből áll. Szobáinak kb. a fele részben a tengerre néz.

Szobák
A szobákban: fürdőszoba, hajszárító, központi légkondicionáló, telefon, TV, minibár (ásványvíz napi feltöltése térítésmentes), széf (térítés ellenében), erkély, internet csatlakozás (ingyenes).

Szolgáltatások a közös terekben
Sport és szórakozás
Térítésmentesen: Törökfürdő, szauna, gőzfürdő, edzőterem, aerobik, víziaerobik, strandröplabda, asztalitenisz, darts, animációs programok, diszkó, Wifi lobbyban, internet kávézó.
Térítés ellenében: Masszázs, szolárium, jacuzzi, teniszpálya, teniszütő és labda bérlés, kivilágított teniszpálya, teniszóra, vízisportok.
Gyermekek részére: Gyermekbüfé, gyermekmedence, gyermekjátszótér, mini klub (4-12 éves korig)
Tengerpart: Nyilvános, kavicsos strand. Napernyők, nyugágyak térítésmentesen,matracok térítés ellenében vehetők igénybe a tengerparton.Tengerparti törölköző használat kaució ellenében A medencénél: napernyők, nyugágyak, matracok térítésmentesen vehetők igénybe.
Megjegyzés: A Sea Life Family Hotel egy modern stílusú városi szálloda, kedvezményes áron. A hoteltől az óváros és az üzleti központok könnyen megközelíthetők, akár tömegközlekedéssel is. A tengerpart és a városi strand egy úton át közelíthető meg.
A Sea Life Family Hotel területén központi étterem, diétás és vegetáriánus étkezés, 3 A la carte étterem (mexikói, mediterrán és olasz  hetente egyszer térítésmentes, 1 étterem, előzetes bejelentkezéssel), 5 bár, nyitott medence, fedett medence (fűtés nélkül), vízicsúszda, Spa-központ, Thalasso központ, üzletek, konferenciaterem.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS