Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Ambassador Hotel 4****

Kemer, Kavakli Cad. No 14, Törökország
Fekvés: A Hotel Kemer központjában, 50 méterre található a tengerparttól, és 55 km-re a repülőtértől. 1990-ben épült, 2007-ben újították fel, 5 négyszintes épületrészből áll.

Szobák
A szobákhoz: fürdőszoba, hajszárító, központi légkondicionálás, TV, telefon, minibár (térítéssel), széf (térítéssel), erkély tartozik.

Szolgáltatások a közös terekben
Sport és szórakozás
Térítésmentesen: Törökfürdő, szauna, edzőterem, asztalitenisz.
Térítés ellenében: Gőzfürdő, masszázs, jacuzzi, biliárd, vízisportok a városi strand területén, Wifi Internet a lobbyban
Gyermekek részére: 2 gyermekmedence, vízicsúszda, játszótér.
Tengerpart: Saját kavicsos strand. Strandbár. Az úszómedencénél és a strandon a napernyők, nyugágyak, matracok térítésmentessen vehetők igénybe. Strandtörülköző térítés ellenében.
Megjegyzés: Az Ambassador Hotel Kemer központjában található. A szobái nem túl nagyok, 2007-ben teljesen felújították őket. Fiataloknak és fiatal gyermekes családoknak ajánljuk.
Az Ambassador Hotel területén főétterem, A la carte étterem (nemzetközi konyha, előzetes foglalással, térítéssel), 3 bár, 2 nyitott medence, Spa központ, konferenciaterem.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: all inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, diétás és vegetáriánus ételek, helyi alkoholos és alkoholmentes italok (10:00-23:00 között). Térítés ellenében: minibár fogyasztás, szobaszerviz, fogyasztás az a´la carte étteremben (ebéd és vacsoraidőben), fogyasztás a strandbárban (10:00-19:00 között), italok a vitaminbárban.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS