Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hotel Ksar Djerba 3***

Djerba, , Tunézia
FEKVÉS
A szálloda Midoun városában, a Djerba nemzetközi repülőterétől (Djerba-Zarzis) 40 percre és Houmt-Souk városától 18 km-re fekszik. Finomhomokos tengerpartja kb. 5 percre található, ahova ingyenes transzferjáratot üzemeltetnek. A városközpont 10 percre, míg a legközelebbi golfpálya 5 percnyi sétára van a szállodától.




Szobák
158 szobával rendelkezik, melyek mindegyike légkondicionálóval, erkéllyel vagy terasszal, szatellit Tv-vel (térítés ellenében), telefonnal, bérelhető széffel, fürdőszoba/WC-vel, mini bárral (térítés ellenében) felszerelt. A szobák kertre vagy medencére néznek.

Szolgáltatások a közös terekben
SPORT ÉS SZABADIDŐ
Két külső-, egy télen fűtött belső-, és egy gyerekmedencével rendelkezik. Amennyiben nyugalomra és kikapcsolódásra vágyik, ajánljuk figyelmükbe térítés ellenében igénybe vehető wellness szolgáltatásokat. Biliárd, darts, két teniszpálya, röplabda, asztalitenisz, mini golf, íjászat, kártyajátékok, mini klub (4-12 éves korig). Kerékpár és quad bérelhető, egyéb sportolási lehetőségek a medencénél. A diszkóban való fogyasztásért külön fizetni kell.


Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
EGYÉB INFORMÁCIÓ
24 órás recepció, konferenciaterem, WIFI elérhetőség a recepciónál, internetsarok térítés ellenében, üzletek. A napágy, napernyő és a matrac a medencénél és a tengerparton ingyen állnak a vendégek rendelkezésére, azonban a strandtörülközőért letétet kell fizetni.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS