Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hotel Nesrine 4****

Hammamet, , Tunézia
A trópusi környezetben kialakított szállodát a mór építészet jellemzi. Közvetlenül a homokos tengerparton található, Hammamet központjától kb. 6 km-re fekszik. A monastiri repülőtértől 110 km-re (kb. 1 óra 25 perc transzferidő), míg az enfidhai repülőtértől 50 km-re (kb. 45 perc transzferidő) helyezkedik el.

Szobák
A szálloda 274 szobával rendelkezik. A főszezonban légkondicionált szobák telefonnal, kőpadlóval, szatellit Tv-vel, mini hűtővel (lekérésre), fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, terasszal vagy erkéllyel vannak felszerelve. A szobák kertre vagy térítés ellenében tengerre nézők. 18 apartmanja mellett foglalható kétágyas szoba, háromágyas szoba, valamint négyágyas szoba (2 felnőtt+2 gyerek 12 éves korig).

Szolgáltatások a közös terekben
Kertjében egy külső medence található medence melletti bárral. Különböző sportolási lehetőségek mind a szálloda területén, mind a tengerparton: íjászat, teniszpálya, asztalitenisz, darts, mini golf, vízi sportok (röplabda, vízilabda), aerobik, animáció, mini klub a gyerekeknek (4-12 éves korig), térítés ellenében: masszázs, kajak, vízibicikli, banán, parasailing, szörf.

Étkezési lehetőségek, bárok
All inclusive ellátás, mely tartalmazza a napi háromszori főétkezést büfé rendszerben (reggeli 06:00-10:00, gyerek menü ebédre 12:00-12:30, ebéd 12:30-15:00, gyerek menü vacsorára 18:30-19:00, vacsora 19:00-21:30). Napközben szendvicsek, pizzák, saláták, kávé, tea, sütemények, illetve egész napos italfogyasztás a helyi alkoholos és alkoholmentes italokból a tengerparti és a medence melletti bárban, a mór kávézóban és a lobbi bárban egyaránt. Az a´la carte éttermekben (tunéziai, hal specialitások) előfoglalás szükséges.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Az épületben 24 órás recepciószolgálat, ingyenes parkolás a szálloda vendégeinek. Széf és pénzváltó a recepciónál található. A medence mellett és a tengerparton a napágyak, a napernyők ingyen állnak vendégeink rendelkezésére. Szezonon kívül egyes szolgáltatások korlátozottan vagy térítés ellenében vehetők igénybe.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS