Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hotel Djerba Sun Club 4****

Djerba, , Tunézia
FEKVÉS
A djerbai repülőtértől kb. 20 percre, Midoun és Houm Souk városától kb. 10 perc transzfer időre, közvetlenül a tengerparton található. A modern, a berber és a djerbai stílust ötvöző felújított szálloda nyugodt pihenést biztosít.





Szobák
314 teljesen felújított szobájából 12 lakosztály, 16 családi szoba, 44 standard szoba és 71 bungaló foglalható. A szobák mindegyike légkondicionálóval, fürdőszoba/WC-vel, szatellit Tv-vel, telefonnal, mini bárral (lekérésre, térítés ellenében), terasszal vagy erkéllyel van felszerelve.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Üzletek, fodrászat, pénzváltó, orvosi ügyelet, mosoda, WIFI elérhetőség, konferenciaterem, ATM automata. A tengerparton és a medencénél a napágyak és napernyők ingyen állnak a vendégek rendelkezésére.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Két külső medence, két gyerek medence, télen fűtött belső medence, ingyenesen használható: fitnesz központ, darts, aerobik, petang, asztalitenisz, teniszpálya (egy alkalommal világítással), sportpályák, kosárlabda, strandröplabda, mini golf, tollaslabda, mini klub (4-11 éves korig). Térítés ellenében vízi sportok a tengerparton, golf klub, spa központ. Egyes szolgáltatások csak meghatározott időpontokban és térítés ellenében vehetők igénybe

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS