Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Thalassa Village Skanes 4****

Monastir, , Tunézia
A hotel a turisták által nagyon kedvelt Skanes településen fekszik közvetlenül az aranyhomokos tengerparton. A monastiri repülőtértől 3 km-re (kb. 15 perc transzferidőre), az enfidhai repülőtértől 50 km-re (kb. 1 óra transzferidőre) található.

Szobák
A 2007-ben felújított szállodában 486 bungaló várja vendégeit, melyek a nagy kertben elszórva találhatók. A 2-3-4 ágyas bungalók 30-35 m2 alapterületűek, terasszal, egyénileg szabályozható légkondicionálóval, szatellit Tv-vel, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, bérelhető széffel, mini hűtővel és telefonnal vannak felszerelve.

Szolgáltatások a közös terekben
A főépületben recepció, ahol internetezési lehetőség adott (8 TND/óra díj ellenében), orvosi ügyelet, üzletek találhatóak. A széfért 3,5 TND/nap a bérleti díjat, valamint 20 TND kauciót kérnek. A napágyak és napernyők a medencék mellett és a tengerparton ingyen, valamint a matracok térítés ellenében (2 TND/nap) állnak vendégeink rendelkezésére. A strandtörülközőért 20 TND letét fizetendő.

Étkezési lehetőségek, bárok
All inclusive ellátás, amely tartalmazza a napi háromszori étkezést büfé jelleggel (reggeli 07:00-10:00, ebéd 12:30-14:30, vacsora 18:00-21:30). Ezen kívül késői reggeli (10:00-11:00), délutáni snack (16:00-17:00), kávé és tea vehető igénybe. A helyi alkoholos és alkoholmentes italokat a szálloda öt bárja kínálja: amerikai-, medence melletti-, terasz-, koktél- és tengerparti bár. A diszkóban térítés ellenében 00:00-02:00 között likőrök, import italok fogyaszthatók. A mór kávézóban betekinthetünk a helyiek kedvelt időtöltésébe: megkóstolhatjuk a jellegzetes török kávét és menta teát, valamint térítés ellenében kipróbálhatjuk a vízipipát is.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Három külső felnőtt medence, egy gyermekmedence, belső medence gyermekrésszel (novembertől márciusig fűtött), mini klub, junior animációs programok, asztalitenisz, mini golf, petang, íjászat, strand foci, vízilabda, strandröplabda, nappali és esti szórakoztató programok, diszkó. Térítés ellenében fitneszterem, az \"Elyssa Spa\" center szolgáltatásai (szauna, masszázs, fodrászat), vízi sportok a tengerparton (szörf, vitorlázás, vízibicikli, kajak, jetski, vízisí, banánozás, parasailing).

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS