Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Movenpick Hurghada Resort 5*****

Hurghada, , Egyiptom
A szálloda mindössze 8 km-re található a repülőtértől és pár perc sétára Hurghada városközpontjától. A szálloda buja kertjével, homokos tengerpartjával, kikötőjével és medencéivel kitűnő választás a pihenni vágyó utasoknak. A helyenként korallos tengerparton fürdőcipő viselése ajánlott.

Szobák
A hotel 252 szobájának mindegyike egyénileg szabályozható légkondicionálóval, mini bárral, szatellit LCD Tv-vel, széffel, saját fürdőszobával (kád vagy zuhanyfülke, hajszárító, WC), internet csatlakozási lehetőséggel felszerelt. Felár ellenében deluxe szobák kérhetők, melyek a 4. vagy 5. emeleten helyezkednek el. A családi szobák a korábbiakban említetteken kívül kanapéval is rendelkeznek, valamint 2 felnőtt és 2 gyermek elhelyezésére alkalmasak.

Szolgáltatások a közös terekben
Szobaszerviz, a legmodernebb technikákkal felszerelt, 900 fő befogadására alkalmas konferenciaterem. Előzetes foglalás esetén egyszer egy nap buszjárat viszi a vendégeket a városközpontba. A napernyők, napágyak, valamint a strandtörülközők ingyenesen vehetők igénybe.

Étkezési lehetőségek, bárok
All inclusive ellátás, büfé jellegű reggeli, ebéd, vacsora, délután édességek, helyi alkoholos és alkoholmentes italok (helyi borok, sör, üdítők, tea, forró csokoládé, Nescafé) korlátlan fogyasztása. A szálloda hat étterme és bárja várja a vendégeket helyi és nemzetközi specialitásokkal. Az autentikus Al Dente olasz étteremben és a friss tengeri ételeket kínáló Fish Market étteremben hetente egyszer előzetes foglalás esetén ingyenesen étkezhetnek a vendégek. A gyermekek 12:00 órától napnyugtáig ingyen kaphatnak jégkrémet. Az import alkoholos italok, a koktélok, a frissen facsart gyümölcslevek és a Mövenpick jégrémek térítés ellenében fogyaszthatók.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
1000 m2-es medence (mely télen fűtött), mini klub, felszerelt játszótér, mini diszkó, fitneszterem, teniszpálya, squashpálya (ütők díj ellenében kérhetők), vízibicikli (fél óra/hét ingyenesen), lovaglás (fél óra/szoba/hét ingyenesen), egyszer egy héten ingyenes szörfoktatás és búvároktatás a medencében. A szálloda vendégei 50% kedvezménnyel használhatják az egészségközpont szolgáltatásait (szauna, jakuzzi, gőzfürdő, biliárd, asztalitenisz). A gyermekek szórakozásáról képzett animátor csapat gondoskodik játékokkal, versenyekkel és vetélkedőkkel.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS