Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Sunset Pearl Beach&Golf Apartments 4****

Hurghada, , Egyiptom
A szálloda 18 km-re található a repülőtértől és 26 km-re Hurghada városközpontjától Sahl Hasheesh gyönyörű homokos tengerpartján. A csillogó homokdűnék, a pálmafák és a kristálytiszta tenger tökéletes kikapcsolódást nyújtanak minden korosztály számára.

Szobák
A 120 szobás szállodában 36 stúdió szoba, 47 luxus stúdió szoba, 23 junior lakosztály, 9 kétszobás apartman és 5 háromszobás apartman található. A szobák illetve apartmanok mindegyike rendelkezik fürdőszobával, fürdőköpennyel, hajszárítóval, telefonnal, légkondicionálóval, mini bárral (naponta feltöltik vízzel, üdítővel és gyümölcslével), vízmelegítővel, széffel és LCD szatellit Tv-vel. Az apartmanok és a lakosztályok étkezőasztallal és teakonyhával is fel vannak szerelve. A szobákban minden nap cserélik a törölközőket és a lepedőt.

Szolgáltatások a közös terekben
Orvosi ügyelet, mosoda, vasalóbérlési lehetőség, gyermekfelügyelet, business center (telefon, fax), boltok. A szálloda naponta buszjáratot indít Dessole Pyramisa Sahl Hasheesh központjába. A napernyők, a napágyak, a matracok és a strandtörölközők a medencéknél és a tengerparton ingyenesen vehetők igénybe. A szálloda zárt területein tilos a dohányzás!

Étkezési lehetőségek, bárok
All inclusive ellátás: büfé jellegű reggeli és egész napos fogyasztás a szálloda 3 bárjában. A Sunset Bar a nap 24 órájában kínál különféle snackeket, míg a Sunset Lobby Bar és a Sunset Pool Bar helyi alkoholos és alkoholmentes italok, kávék és teák széles választékát soroltatja fel. Alkoholos italokat csak a 18 évet betöltött vendégeknek szolgálnak fel. Az étteremben és a bárokban az italkiszolgálás pohárban történik, az üveges italokért fizetni kell. Nemzetközi alkoholos italok és frissen facsart gyümölcslevek térítés ellenében kérhetők.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Egy felnőtt és egy gyermek úszómedence, tornaterem, térítés ellenében egészség központ (szauna, gőzfürdő, jakuzzi, masszázs). A két év feletti gyermekek részére felügyelet kérhető, melyet 24 órával a szolgáltatás igénybevétele előtt jelezni kell a szálloda recepcióján.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS