Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Club Azur Resort 4****

Hurghada, , Egyiptom
A szálloda a hurghadai repülőtértől 25 km-re, Makadi Bayen található, közvetlenül a homokos tengerparton. A szálloda ingajáratot üzemeltet a városban.

Szobák
339 szobájának mindegyike légkondicionálóval, szatellit Tv-vel, telefonnal, mini bárral, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, kávé és teafőzési lehetőséggel, erkéllyel vagy terasszal felszerelt.  Szobáinak többsége tengerre vagy medencére néző.

Szolgáltatások a közös terekben
Külső medence, fűtött medence, belső medence, teniszpálya, squash pálya, asztalitenisz, edzőterem, biliárd. Napközben és este a képzett animátor csapat szórakoztatja a vendégeket, valamint gyermek klub is üzemel. Egyes szolgáltatások csak térítés ellenében vehetők igénybe: szauna, gőzfürdő, masszázs, lovaglási lehetőség. Tengerparton motorizált vízi sportok (banán, szörf, vízibicikli, búvárkodás) kipróbálhatók.

Étkezési lehetőségek, bárok
All inclusive

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Széf bérélési lehetőség a recepción, internet elérhetőség, üzletek, mosoda, orvosi ügyelet, pénzváltó, autóbérlés lehetőség. A napernyők, napágyak és strandtörülközők térítésmentesen vehetők igénybe a tengerparton és a medencénél.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS