Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Magawish Swiss Inn Resort 4****

Hurghada, , Egyiptom
A szálloda Hurghada belvárosától 12 km-re, a repülőtértől 12 km-re közvetlenül a homokos tengerparton fekszik. A hotelt a gyönyörű homokos tengerpartot kedvelők, valamint a szörf szerelmeseinek figyelmébe ajánljuk. A part közelében korallfoltok előfordulhatnak, ezért fürdőcipő viselését javasoljuk.

Szobák
A hotel egy főépületből és több bungalóból áll, 425 szobával rendelkezik. Ezek mindegyike légkondicionálóval, telefonnal, Tv-vel, mini bárral, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, terasszal vagy erkéllyel felszerelt.

Szolgáltatások a közös terekben
Két úszómedence, melyek közül az egyik fűtött, két gyermekmedence, teniszpályák, squash pályák, fitneszterem, kosárlabda, kézilabda, strandröplabda, vízilabda, mini foci, mini golf, asztalitenisz, nappali és esti animációs programok, nemzetközi búvárközpont, szörf, kite, szauna, masszázs, jakuzzi, lovaglási lehetőség oktatással, mini klub, gyermekfelügyelet. Bizonyos szolgáltatások csak előzetes bejelentkezéssel, térítés ellenében vehetők igénybe.

Étkezési lehetőségek, bárok
All inclusive ellátás.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
24 órás recepciószolgálat, pénzváltás, autókölcsönző, mosoda, orvosi ügyelet, széf a recepción és internetezési lehetőség térítés ellenében. A medencénél és a strandon a napernyők, a napágyak és a strandtörülközők térítésmentesen állnak a vendégek rendelkezésére.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS