Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Shams Safaga 4****

Hurghada, , Egyiptom
A szállodakomplexum Safaga városközpontjától 8 km-re, a hurghadai repülőtértől 45 km-re, közvetlenül a lassan mélyülő, homokos tengerparton fekszik. Az épületet egy szép kert veszi körül. A hotel igen közkedvelt az igényes és bőséges all inclusive szolgáltatásai miatt; gyermekes családoknak is ajánljuk.

Szobák
204 főépületi szobával, 136 bungalóval, illetve lekérésre foglalható családi szobákkal rendelkezik. A bungalók közvetlenül a part mellett vagy a kert közepén a pálmafák között helyezkednek el. A helyiségek légkondicionáltak, Tv-vel, mini hűtővel, telefonnal, fürdőszobával (kád vagy zuhanyfülke, WC, kérésre hajszárító), többségük erkéllyel vagy terasszal felszerelt. A szobák medencére, hegyre vagy térítés ellenében a tengerre néznek. A babaágy ingyenesen vehető igénybe.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
SPORT ÉS SZABADIDŐ
Úszómedence, gyermekmedence, biliárd, mini golf, asztalitenisz, darts, squash, fitneszterem, tenisz, gyermek animáció, mini diszkó, játszótér, egészségközpont, szépségszalon, szauna és gőzkabin, búvárközpont, strandröplabda, vízilabda, lovaglási lehetőség, vízi sportok (vízisí, üvegfenekű hajó, könnyűbúvárkodás, kite szörfözés). Bizonyos szolgáltatások csak térítés ellenében vehetők igénybe.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
24 órás recepció szolgálat, mosoda, ajándék üzlet, fodrászat, a nap 24 órájában hívható doktor, ingajárat Safaga városába (5km) és Hurghada központjába (50 km). Mozgássérültek részére felszerelt szoba lekérésre foglalható. A napernyők, napágyak és a strandtörülközők térítésmentesen használhatóak a medence mellett és a tengerparton is.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS