Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hilton Long Beach Resort 4****

Hurghada, , Egyiptom
A szálloda Hurghada belvárosától 22 km-re, a hurghadai repülőtértől 14 km-re található közvetlenül a homokos, fokozatosan mélyülő tengerparton. A part mentén egy kb. 600 m-es korallpad húzódik, így fürdőcipő viselését javasoljuk.

Szobák
A szálloda 912 szobával rendelkezik, melyek tengerre, medencére vagy kertre néznek, és több épülettömbben helyezkednek el. A szobák mindegyike egyénileg szabályozható légkondicionálóval, telefonnal, Tv-vel, internet hozzáféréssel, széffel, mini bárral, hajszárítóval, erkéllyel vagy terasszal felszereltek. A standard szobák a villaépületekben találhatóak, míg a családi szobák egy külön épületben kaptak helyet.

Szolgáltatások a közös terekben
Több szabadtéri medence (melyek között van téli időszakban fűthető), strandröplabda, teniszpálya, squashpálya, aerobik, asztalitenisz, mini golf, biliárd, fitneszterem, animációs programok, diszkó. A létesítmény területén való közlekedéshez shuttle (golf kocsi) vehető igénybe. Térítés ellenében: tenisz és squash felszerelés, búvárközpont, szörf, vízi sportok, wellness és szépség szolgáltatások (masszázs, szauna, jacuzzi, szörf, vízi sportok). A kicsiket mini klub és gyermekmedence várja. Térítés ellenében gyermekfelügyelet igényelhető. A napágyak, matracok és strandtörölközők a medencénél és a strandon ingyenesen állnak rendelkezésre. A lobbiban vezetéknélküli szolgáltatások, üzletek, mosoda, orvosi ellátás, shuttle busz a városba.

Étkezési lehetőségek, bárok
All Inclusive ellátás, mely 07:00 - 00:30 között vehető igénybe és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: büfé jellegű reggeli, ebéd, vacsora a Lotus és az Al Dente főéttermekben, délelőtt és délután snackek, tea és kávé, késői vacsora, a bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok. Az import alkoholos és alkoholmentes italok, a frissen facsart gyümölcslevek, valamint az a´la carte éttermek szolgáltatásai térítés ellenében állnak rendelkezésre.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS