Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hilton Plaza 5*****

Hurghada, , Egyiptom
A szálloda kb. 12 km-re található a hurghadai repülőtértől, Hurghada belvárosától kb. 2 km-re, közvetlenül a kb. 250 m hosszú, saját homokos tengerpartján. A part mentén korallfoltok találhatóak, a szálloda rendelkezik egy kisebb saját kikötővel.

Szobák
A szálloda egy főépületből és egy tengerparti melléképületből áll. 224 szobájának mindegyike központi légkondicionálóval, járólappal, műholdas Tv-vel, telefonnal, széffel, mini bárral, erkéllyel vagy terasszal felszerelt. A fürdőszobában zuhanyzó/kád, WC, hajszárító található. Szobaszerviz (térítés ellenében), szobatakarítás - naponta. A legkisebbek számára rácsos kiságy és magasított etetőszék igényelhető.

Szolgáltatások a közös terekben
Szabadtéri medence, gyermekmedence (téli szezonban fűthető), fitneszterem, teniszpálya, squash, asztalitenisz, biliárd, mini golf, strandröplabda, szauna, gőzfürdő, jakuzzi, focipálya, animációs programok, esti show műsorok. Egyes szolgáltatások térítés ellenében vehetők igénybe: búvárközpont, szörf, vízi aerobik, fitnesz központ, masszázs. A kicsiket mini klub, mini diszkó, gyermekmedence, játszótér várja. 24 órás recepció szolgálat, pénzváltási lehetőség, egészség központ, orvosi ügyelet, mosoda, üzletek. A medencénél és a strandon a napernyők, nyugágyak és strandtörölközők térítésmentesen állnak a vendégek rendelkezésére. Térítés ellenében gyermekfelügyelet igényelhető.

Étkezési lehetőségek, bárok
All Inclusive ellátás büférendszerben, mely 05:00 - 24:00 között vehető igénybe és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, késői reggeli, ebéd (a Pool Terrace bárban), vacsora és késői vacsora a központi étteremben, délutáni snackek, fagylalt (meghatározott időpontban). A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok térítésmentesen fogyaszthatóak. Az import alkoholos és alkoholmentes italok, frissen facsart gyümölcslevek, az a´la carte éttermek térítés ellenében vehetők igénybe.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS