Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Cavo Maris Beach 3***

Protaras, , Ciprus
Fekvése: A szálloda Protarasban található, kb. 50 km-re a larnacai repülőtértől, a sziget déli részén, közvetlenül a homokos tengerparton. Protaras központjától kb. 1,5 km-re fekszik, egy gondozott kertben.

Szobák
A szálloda 234 kényelmesen berendezett szobával rendelkezik, légkondícionálóval, tévével, rádióval, telefonnal, széffel, tea- és kávékészítéshez szükséges eszközökkel és minibárral, a fürdőszobák hajszárítóval felszereltek, a szobák mindegyikéhez erkély vagy terasz tartozik. 2 felnőtt + 2 gyermek elhelyezése csak családi szobában lehetséges.

Szolgáltatások a közös terekben
Éttermek, bárok, medence, gyermekmedence, asztalitenisz, biliárd, darts, strandröpladba, animációs programok, teniszpálya. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe!

Étkezési lehetőségek, bárok
All inclusive vagy félpanziós ellátás. All inclusive: büfé jellegű reggeli, ebéd, vacsora, snack áll a vendégek rendelkezésre a szálloda éttermében. Helyi alkoholos és alkoholmentes italok, kávé, tea fogyasztása. Félpanzió: reggeli, vacsora büfé rendszerben italok nélkül. Két étterem és három bár szolgálja a vendégek kényelmét.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
24 órás recepció, üzletek, fodrászat, autó- és biciklibérlés, gyermekfelügyelet, konferenciaterem, internet sarok, valamint a szálloda egész területén elérhető WIFI (kb. 4 EUR/1 óra, 40 EUR/hét). A medencénél a napágyak és a napernyők ingyen állnak a vendégek rendelkezésére, azonban közvetlenül a tengerparton csak térítés ellenében használhatóak. A strandtörülköző 5 EUR letét, és 1 EUR bérleti díj ellenében vehető igénybe.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS