Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Royal Brayka Bay 5*****

Marsa Alam, , Egyiptom
Újonnan épült luxus hotelkomplexum, a Brayka Bay Reef Resort testvérszállodája. Közvetlenül a homokos parton épült egy 11000m2-es területen. Főként a nyugodt pihenésre vágyó Utasoknak, valamint a búvárkodást kedvelőknek ajánljuk távolság a tengerparttól: közvetlen
távolság a repülőtértől: 43 km (Marsa Alam)
távolság a repülőtértől (Hurghada): 271 km homokos-korallos part
napágyak, napernyők illetékmentesen
tengerparti bár
vízi sportok illetékért

 

Szobák
A szálloda 465 szobával rendelkezik több, különálló épületben. A standard szobák mindegyike légkondicionált, tévével, minibárral, széffel, a fürdőszoba hajszárítóval felszerelt. A szobák egy részéhez erkély vagy terasz tartozik. 2 felnőtt + 2 gyermek elhelyezése csak családi szobában lehetséges.

Szolgáltatások a közös terekben
Éttermek, bárok, medencék, internet kávézó, diszkó, pénzváltó, különféle üzletek, szobaszerviz, konferenciaterem, mosoda, wellness és SPA szolgáltatások (jakuzzi, szauna, masszázs), asztalitenisz, biliárd, teniszpályák, strandröplabda, búvárközpont, valamint animációs programok. Gyermekeknek medence, gyermekklub, játszótér. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: All inclusive.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS