Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hilton Sharm Waterfalls Resort 5*****

Sharm El Sheikh, , Egyiptom
A luxusszálloda több két emeletes épületből áll, melyek egy gyönyörű kertben fekszenek közvetlenül a zátonyos-homokos tengerparton. Fő jellegzetessége a főépületből kifolyó vízesés, mely a központi medencébe ömlik. A gyermekekről egy teljes gyermekanimátor gárda gondoskodik, ezen felül a szálloda rendelkezik gyermekbüfével is. A tengerpart egy lépcsőn, vagy a panorámakilátást nyújtó felvonóval közelíthető meg. Minden korosztály számára ajánljuk. távolság a tengerparttól: közvetlen
távolság a repülőtértől: 20 km
távolság a központtól: 8 km
távolság a bevásárlási lehetőségektől: 300 m homokos- korallos part, ajánlatos cipővel a vízbe lépni
a tenger egy mólon közelíthető meg
napágyak és napernyők illetékmentesen,
vízi sportok illetékért

Szobák
A szálloda elegánsan berendezett szobáinak mindegyike légkondicionált, tévével, telefonnal, tea- és kávékészítéshez szükséges eszközökkel, széffel, minibárral, a fürdőszoba hajszárítóval felszerel.

Szolgáltatások a közös terekben
Recepció, búvárközpont, 7 úszómedence, bárok, éttermek, konferencia terem, business center, fitnesz center, teniszpályák, gyerekjátszótér, gyerek felügyelet (felár ellenében), szórakoztató programok gyerekeknek, ATM, csomagszoba, szépség szalon, ajándék üzletek, vízi sportok. A közelben golf lehetőség. (Állat a szállodába nem vihető.)

Étkezési lehetőségek, bárok
All inclusive.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS