Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Kennedy Nova Hotel 4****

Sliema, , Málta
Mediterrán hangulatú, városi szálloda gyönyörű kilátással Marsamxett kikötőjére, a jachtkikötőre és Vallettára. Központi fekvésű, csak a parti út választja el Sliema szép sétányától. A központ számos étteremmel, bárral és üzlettel néhány perces sétára. A menetrendszerinti busz megállója kb. 30 m-re. A busztranszfer a repülőtérről kb. 35 perc. Az igényesen kialakított szállodában 98 szoba található 7 emeleten. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, lift, TV-sarok, internetsarok (térítés ellenében), ingyenes WIFI a hallban és a medencénél, klimatizált étterem és bár. A tetőteraszon kis, édesvizű úszómedence és pool-bár. Napágyak, matracok és napernyők ingyenesen vehetők igénybe, törölközők kaució ellenében.

Szobák
A1A/A2A/A3A: Az ízlésesen berendezett szobákban minibár, légkondicionálás, bérelhető széf, kábel-TV, telefon, hajszárító, fürdőszoba vagy zuhanyozó, WC és francia balkon (amelyre nem lehet kilépni). A2B: Kiegészítve tengerre néző balkonnal.Foglalható balkon nélküli Joker-szoba A2S/A3S is.

Szolgáltatások a közös terekben
recepció, lift, étterem (máltai és nemzetközi ételfogásokkal), bár, medencebár, Tv- szoba, internetsarok, konferenciatermek.

Sport és Szórakozás: tetőtéri kisméretű medence leválasztott gyermekfürdőző résszel, napozóterasz kilátással a városra és a tengerre, napernyők és nyugágyak, pezsgőfürdő és szauna (térítés ellenében), edzőszoba. A közeli tengerpart vízisport-lehetőségek széles választékát kínálja. A bárban alkalmanként szórakoztató műsorok, élőzene.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS