Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Sentido Gold Island 5*****

Alanya, , Törökország
2011-ben nyílt, különleges stílusban épült létesítmény, csodálatos kilátással a türkizkék tengerre. Nyugodt helyen, közvetlenül a szállodához tartozó, finomhomokos strandon található. Alanya központja vásárlási lehetőségekkel, éttermekkel és bárokkal kb. 20 km-re. Golfpálya kb. 70 km-re, Belekben. A modern szállodában 201 szoba található 5 emeleten. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, liftek, internetsarok, étterem, 2 a'la carte-étterem (olasz és hal), bárok, 24 órás lobby-bár, üzletek, mosoda és fodrászat. A szép kertben édesvizű úszómedence, vízicsúszdák és pool-bár. Napágyak, napernyők és törölközők a medencénél és a strandon is ingyenesen vehetők igénybe. Külön gyermekmedence, mini-klub (4-12 éveseknek) és gyermekfelügyelet (térítés ellenében).

Szobák
A1B/A2B/A3B - De Luxe-szobák: Minibár, kávé-/teafőző, légkondicionálás, széf, SAT-TV, ingyenes internetcsatlakozás, telefon, hajszárító, zuhanyozó, WC és tengerre néző balkon.
A2C - Island-szobák: A sziget részen találhatók, és tengerre néző terasszal rendelkeznek.

Szolgáltatások a közös terekben
Diszkó és játékterem. A Spa- és Health-központban fedett medence, gőzfürdő, szauna, hamam, pezsgőfürdő. Térítés ellenében: aromaterápia, fürdőterápia és masszázs.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Fitneszterem. Térítés ellenében: Tenisz (kivilágítás térítés ellenében), golf a közelben és vízi sportok a strandon (helyi szolgáltatóknál).

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS