Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Limak Lara De Luxe Hotel 5*****

Antalya, , Törökország
A szálloda a Limak szállodalánc tagjaként kiváló szolgáltatásokkal, és a hagyományos török vendégszeretettel várja vendégeit évről évre. Ez az impozáns szálloda Lara Beach-en fekszik, mely a Török Riviéra egyik legszebb tengerpartja, valamint a napsütés, a csodás kék ég és a gyönyörű türkiz tenger festői találkozása. Kapcsolódjon ki Ön is a számos medence egyikében, fogyasszon egy frissítő koktélt valamelyik bárban, és kóstolja végig a török konyha ízletes és különleges fogásait az éttermekben. A vízi sportok szerelmesei is kipróbálhatják az összes vízi kalandot, amelyre csak vágynak. Rengeteg élménnyel gazdagodhat az egész család a Limak Lara hotelben eltöltött nyaralás során.

Szobák
Szobák: a hotel 445 szobájának mindegyike erkéllyel, műholdas plazma tv-vel, padlószőnyeggel, hajszárítóval, ingyenes széffel, minibárral, telefonnal és központi légkondicionálóval rendelkezik.

Szolgáltatások a közös terekben
Elhelyezkedés: a szálloda az antalyai repülőtértől 13 km-re, Antalya központjától 15 km-re Lara Beach-en fekszik. A városközpontba, vagy a szálloda közelében található nagy bevásárlóközpontokba tömegközlekedéssel (dolmussal) vagy taxival juthatunk el.
Strand: a hotel közvetlenül a tengerparton helyezkedik el és saját, homokos stranddal rendelkezik. A napernyők, napozóágyak, matracok és strandtörölközők ingyenesen igénybe vehetők.
Szolgáltatások: 3 medence napernyőkkel és napozóágyakkal, belső medence csúszdával, aquapark (9 csúszda), 9 étterem, 4 bár, animációs programok napközben és este, diszkó, squash, fitneszterem, 2 szauna, törökfürdő, jacuzzi, teniszpálya, nem motorizált vízi sportok, wifi. Térítés ellenében: motorizált vízi sportok, squash-felszerelés, biliárd, bowling, masszázs, fodrász, wellness-center, internet-kávézó, teniszleckék, teniszfelszerelés, teniszpálya-kivilágítás, játék központ, üzletek, orvos, mosoda. Gyermekeknek: 2 gyermekmedence, miniklub (4-12 évig), junior klub (13-16 évig).

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: ultra all inclusive

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS