Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Kamelya World 1. osztályú üdülőfalu

Side, , Törökország
Elhelyezkedés: Az antalyai repülőtértől 55 km-re, Sidétől 10 km-re fekszik az 572 szobás, 2-3 szintes épületekből álló komplexum. Az üdülőfalu tengerparti pihenésre és aktív kikapcsolódásra vágyóknak egyaránt ideális választás.

Strand: a homokos tengerparttól testvérszállodája, a Fulya Hotel választja el, kb 200 méter távolságra fekszik a strand. A napernyők, napozóágyak, matracok és strandtörölközők használata ingyenes.

Szobák
Szobák: a deluxe szobák 25-39 nm-esek, hajszárítóval, műholdas tv-vel, széffel, minibárral, telefonnal, egyénileg szabályozható légkondicionálással és erkéllyel felszereltek. A családi szobák két, ajtóval elválasztott hálószobával rendelkeznek.

Szolgáltatások a közös terekben
Szolgáltatások: 3 medence napernyőkkel és napozóágyakkal, 6 étterem, 4 bár, aquapark (05.01 és 10.31 között), diszkó a Selin hotelben, 5 teniszpálya, asztalitenisz, kosárlabda, aerobic, vízi aerobic, strandröplabda, szauna, fitneszterem, jacuzzi, íjászat, kenu, vízibicikli és szörf (engedéllyel, korlátozott időre), nappali és esti animáció, wifi a lobbyban; törökfürdő, gőzfürdő, valamint mozi a Fulya Hotelben. A Kamelya üdülőfalu vendégei használhatják a szomszédos Selin és Fulya hotelek szolgáltatásait. Térítés ellenében: fodrászat, üzletek, teniszoktatás, teniszfelszerelés és pályavilágítás, masszázs, törökfürdő kezelései, spa központ és internet a Fulya hotelben, számítógépes játékok, bowling a Selin Hotelben, biliárd, vízi sportok, orvosi ellátás.

Gyermekeknek: gyermekmedence, aquapark, játszótér, miniklub (4-12 éves korig), tiniklub (13-17 éves korig, júliusban és augusztusban), gyermekmenü, mini állatkert.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: ultra all inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, kései reggeli, délutáni tea/kávé/sütemény/gözleme, fagylalt ebéd és vacsora alatt, éjszakai snackek (21:30-07:00 között), vegetáriánus és diétás menü, minibár naponta feltöltve üdítőkkel, vízzel és sörrel, frissen facsart narancslé a reggelinél, 5 a´la carte étterem (05.05-10.31. között, előzetes foglalással, heti egy alkalommal; török, olasz, kínai, mexikói és hal) minden helyi és néhány import alkoholos és alkoholmentes ital (napi 24 órában), sör- és borház a parton (május-október között). Térítés ellenében: import és prémium italok.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS