Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Resta Grand Resort 5*****

Marsa Alam, , Egyiptom
Modern berendezésű szálloda magas színvonalú szolgáltatásokkal egy rendezett kertben. A gyönyörű tiszta vízbe egy mólón, vagy a korallos partszakaszon lehet bejutni. A vízben cipő használat ajánlott. El Quseir városba a szállodából transzfer busszal, illetékért lehet eljutni. A szálloda lehetőséget nyújt a szórakozással, sportolási élményekkel teli üdülésre, de a pihenésre és kikapcsolódásra vágyó vendégek számára is ideális választás. távolság a tengerparttól: közvetlen
távolság a repülőtértől (Hurghada): 220 km
távolság a repülőtértől (Marsa Alam): 2 km homokos part, a tenger egy mólón át közelíthető meg, a vízbe lépve korallos, ezért ajánlott cipővel a vízbe lépni
napágyak és napernyők illetékmentesen
tengerparti bár

Szobák
A szálloda összesen 396 kényelmesen berendezett szobával rendelkezik. A standard szobák mindegyike légkondicionált, tévével, kis hűtővel, tea és kávékészítéshez szükséges eszközökkel, széffel, a fürdőszoba hajszárítóval felszerelt. A szobák egy részéhez erkély vagy terasz tarzozik.

Szolgáltatások a közös terekben
Éttermek, bárok, medencék, wellness szolgáltatások (szauna, masszázs) fitneszterem, búvárközpont, konferenciaterem, internet, szépségszalon, különféle üzletek, gyermekeknek medece, játszótér. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS