Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Aska Costa Holiday Club 5*****

Alanya, , Törökország
Elhelyezkedés: A 2002-ben felújított szálloda egy egyemeletes főépületből, és egy hozzá kapcsolódó kétemeletes épületből áll. Saját tengerparttal rendelkezik, amely egy aluljárón keresztül könnyen és biztonságosan közelíthető meg. Mint az ASKA szállodalánc tagjai általában, ez a hotel is nagy hangsúlyt fektet a vendégek szórakoztatására, és igen változatos és számos animációs programot kínál az utasoknak. Gyermekes családok számára kitűnő választás. Távolság a tengerparttól: 50 m (egy út választja el), távolság a repülőtértől: 90 km, távolság a központtól (Manavgat): 20 km, távolság a központtól (Alanya): 40 km, távolság a bevásárlási lehetőségektől: helyben.

Tengerpart: homokos/kavicsos part, napágyak és napernyők illetékmentesen, vízi sportok illetékért.

Szobák
Szobák: központi légkondicionáló, telefon, műholdas TV, minibár, saját fürdőszoba (kád vagy zuhanyfülke, hajszárító, WC), széf a szobában (illetékért), erkély.

Szolgáltatások a közös terekben
Szolgáltatások: recepció, főétterem, a la carte tengeri étterem, (előzetes regisztráció alapján), négy bár, teázó, diszkó, konferenciaterem, internet sarok (illetékért), üzletek, szépségszalon és fodrászat, orvos, mosoda, autóbérlés, két medence, egy fedett medence (napágyak és napernyők illetékmentesen), gyermekmedence, miniklub, gyermekmegőrzés. Animációs programok, alkalmanként esti műsorok, diszkó, teniszpálya (világítás illetékért), török gőzfürdő, szauna, strandröplabda, asztalitenisz, kosárlabda, fitnesz, vízilabda, darts, vízi aerobik. Felár ellenében biliárd, masszázs.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: all inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, kései reggeli, diétás büfé, délutáni snackek, ötórai tea és sütemények, éjféli snackek, helyi alkoholos és alkoholmentes italok (10:00-24:00 között), tengeri a´la carte étterem (júniustól szeptemberig, előzetes foglalással), minibár (naponta feltöltve vízzel). Térítés ellenében: török kávé, import, prémium és palackozott italok, frissen facsart gyümölcslevek, italok a diszkóban.

Térkép