Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Helnan Nuweiba 3***

Taba, , Egyiptom
A szálloda az Aquabai-öbölben közvetlenül a tengerparton; Nuweiba városától 2 km-re fekszik. A teraszos épületekből álló resort egy gyönyörű kertben fekszik. A közelben fekszik Abu Galum búvárkodásra alkalmas területe. A szállodában nem szolgálnak fel alkoholos italokat; csak alkoholmentes italok kaphatóak. Távolság a tengerparttól, közvetlen távolság a repülőtértől (Taba), 90 km távolság a központtól (Nuweiba), 2 km távolság a vásárlási lehetőségektől: 2 km.

homokos part, napágyak és napernyők illetékmentesen.

Szobák
Kétágyas szoba, 1 pótágy lehetőség 3. felnőtt részére, 2 pótágy lehetőség 2 gyermek részére, egyénileg szabályozható légkondicionáló, telefon, műholdas TV, mini hűtőszekrény, saját fürdőszoba (kád vagy zuhanyfülke, hajszárító; WC) széf a recepción.

Szolgáltatások a közös terekben
Recepció, főétterem, halétterem, bár, diszkó, internet lehetőség illetékért, mini üzlet, medence (napágyak és napernyők illetékmentesen), gyermekmedence, játszótér. Animációs programok, strandröplabda. Illeték elenében teniszpálya, asztalitenisz, biliárd, búvárkodási lehetőség, masszázs.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS