Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Rixos Sungate Hotel 5*****

Kemer, , Törökország
A Hotel Rixos Sungate hatalmas területen fekvő, minden igényt kielégítő létesítmény exkluzív wellness-szolgáltatásokkal. Hotelünkben több medence és 10 vízicsúszdával rendelkező aquapark várja vendégeinket. A csúszdázást követően lehetőség nyílik a 8.000 m^2-es wellness-központban kipihenni a fáradalmakat vagy egyszerűen csak gyönyörködni a Taurus-hegység nyújtotta lenyűgöző kilátásban. A professzionális spa-központtal és a hatalmas területen elhelyezkedő gyerekparadicsommal rendelkező szállodában kicsik és nagyok egyaránt megtalálják mindazt, ami egy kiváló nyaraláshoz szükséges. Közvetlen a hosszú, széles, homokos/kavicsos strandon fekszik, Kemer-Beldibiben. Kemer központja bárokkal, éttermekkel és vásárlási lehetőségekkel kb. 15 km-re. A 250.000 m^2-en elterülő, igényes létesítményben 1094 szoba található. A vendégek rendelkezésére áll 3 étterem, 9 a'la carte-étterem (olasz, kínai, Sushi, hal, közel-keleti, Teppanyaki szervizdíj ellenében, török-görög, kebab és mexikói ingyenesen), bárok, üzletsor és fodrászat. A szép kertben 10 medence és pool-/snack-bár. Napágyak, napernyők és törölközők a medencéknél és a strandon is ingyenesen. Snack-bár a strandon is. Nagy aquapark 10 vízicsúszdával.a kavicsos tengerparton fekszik.

Szobák
A1A/A2A: A főépületben vagy a teraszos kialakítású melléképületekben találhatók, bennük telefon, internetcsatlakozás, SAT-TV, széf, minibár, légkondicionálás, hajszárító, fürdőszoba, zuhanyozó, WC és balkon vagy terasz.
A1C/A2C: Tengerre néző szobák.
A2B/A3B - Suitek: Kiegészítve külön hálószobával.
A2E/A3E - Családi szobák: 2 hálószoba (az egyik dupla ággyal, a másik a gyerekek részére 1 ággyal és 1 heverővel) és 2 fürdőszoba.

Szolgáltatások a közös terekben
Külön gyermekmedencék, mini-klub (4-13 éveseknek), \"Kids Kingdom\" 20.000 m^2-en labirintussal és aquaparkkal, gyermekétterem valamint térítés ellenében gyermekfelügyelet. Animációs programok, show-műsorok, diszkó, témapartik és mozi. Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1A, A1C).

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Aerobic, 5 teniszpálya (felszerelés térítés ellenében), kosárlabda, íjászat, minigolf, fitneszterem, asztalitenisz, strandröplabda, vízigimnasztika és kenu. Térítés ellenében: bowling, biliárd és vízi sportok a strandon (helyi szolgáltatóknál).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS