Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Roda Garden Village Hotel 3***

Acharavi, , Görögország
A 3 csillagos szálloda Roda és Acharavi üdülőhelyek között fekszik, mindkettőtől csak pár száz méterre. Az üdülőhelyek központjában vásárlási, étkezési és szórakozási lehetőségek széles választéka, valamint busz és taxiállomás is található. A nagyobbik település, Acharavi, közkedvelt turista célpont, rengeteg igényes szálloda található itt. Acharavi csodálatos tengerparttal rendelkezik, számos vízi sportot kínálnak a helyi szolgáltatók. Fedezze fel a környék eldugott strandjait egy robogóval, kiránduljon a sziget belsejében is, majd feküdjön ki a medence mellé egy kellemes koktéllal!

Strand: a homokos-kavicsos strandtól mindössze egy út választja el. A parton a napernyők és a napozóágyak használata térítés ellenében lehetséges.

Szobák
a 94 szoba egy része tengerre, egy része pedig medencére néz. Minden szoba rendelkezik erkéllyel vagy terasszal, légkondicionálóval, műholdas tv-vel, hűtővel, valamint bérelhető széffel.

Szolgáltatások a közös terekben
medence napernyőkkel és napozóágyakkal, étterem, medence bár, hetente kétszer tematikus estek, nappali és esti animációs programok. Térítés ellenében: ajándékbolt, széf a recepción.

Gyermekeknek: gyermekmedence, játszótér.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS