Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Gouvia Hotel 2**

Gouvia, , Görögország
A 2 csillagos, barátságos kis szálloda Gouvia szívében, mégis nyugodt környezetben, a tengerparttól csupán 150 méterre, Korfu városától 7 km-re, a nemzetközi repülőtértől pedig 8 km-re helyezkedik el. A közeli buszmegállóból könnyedén eljuthatunk a környező városokba is. Gouvia a sziget keleti partján, annak legnagyobb öblében fekszik. Itt található Korfu legnagyobb jacht és kishajó kikötője is, mely jelenleg is számos európai városból érkező hajót fogad. Korfun mindenki megtalálja a magának való szórakozást. Jól érzik itt magukat azok is, akik csak pihenni szeretnének, de a szórakozni vágyók is számos lehetőség közül válogathatnak. Járhatunk mozgalmas üdülőövezetekben, vagy kis falvakban, sétálhatunk elhagyatott, kristálytiszta vizű tengeröblökben.

Szobák
A kétágyas szobák rendelkeznek erkéllyel vagy terasszal, műholdas tv-vel, légkondicionálóval (térítés ellenében) és telefonnal.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a hotel a kavicsos tengerparttól 150 méterre fekszik, ahol a napernyők és napozóágyak térítés ellenében vehetők igénybe.
Ellátás: büféreggeli vagy félpanzió: büféreggeli és menüválasztásos vacsora. Térítés ellenében: italfogyasztás, egyéb étkezések.
Szolgáltatások: medence napernyőkkel és napozóágyakkal, reggeliző terem, a´la carte étterem, 2 bár, tv-sarok, wifi. Térítés ellenében: internetsarok
Szobák: a szálloda 75 szobájának mindegyike rendelkezik műholdas tv-vel, légkondicionálóval (térítés ellenében), hajszárítóval, és erkéllyel vagy terasszal.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS