Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Aquis Pelekas Beach Hotel 5*****

Agios Gordios, , Görögország
Az öt csillagos, 181 szobás hotel Korfu egyik legszebb homokos tengerpartján található, 14 km-re a korfui repülőtértől és a fővárostól. A szállodától egy könnyed sétával, a szálloda ingyenes buszjáratával vagy taxival is elérhető az 1,7 km-re fekvő Pelekas központja.

A hotel közvetlenül a finomhomokos strandon fekszik, ahol a napernyők és a napozóágyak használata térítés ellenében vehetők igénybe.

Szobák
Minden standard szoba rendelkezik egyénileg szabályozható légkondicionálóval, műholdas LCD tv-vel, DVD lejátszóval, ingyenes wifi kapcsolattal, kis hűtővel, hajszárítóval és bérelhető széffel. A deluxe tengerre néző szobák pótágyazhatók, berendezésük megegyezik a standard szobákéval.

Szolgáltatások a közös terekben
Medence napozóágyakkal és napernyőkkel, étterem, 2 bár, nappali és esti animációs programok, strandröplabda, asztalitenisz, íjászat, ingyenes wifi kapcsolat a szálloda egész területén, fitneszterem, nem motorizált vízi sportok. Térítés ellenében: a'la carte étterem, szauna, motoros vízi sportok, ajándékbolt.

Gyermekeknek: gyermekmedence, miniklub (4-12 éves korig), játszótér.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS