Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Beach Albatros Resort 4****

Hurghada, , Egyiptom
A hotel a közkedvelt Pickalbatros szállodalánc tagja. Egy zátonyra épült, remek panorámával a Ras Mohamed félszigetre és a Sínai-hegységre. Az 1000 m hosszú gyönyörű tengerpartra gyalog vagy egy panoráma lifttel juthatnak le. A tengerbe való bejutást több móló is segíti. A főépület és a környező bungalow-k egy szép kertben találhatók. A szálloda a nyugodt pihenésre vágyók számára és a központ közelségét kedvelők számára egyaránt ajánlott. távolság a tengerparttól: közvetlen
távolság a repülőtértől: 20 km
távolság a központtól: 8 km
távolság a bevásárlási lehetőségektől: 300 m homokos part
vízbe lépve köves-korallos
móló, ajánlott cipővel a vízbe lépni
napágyak és napernyők illetékmentesen
tengerparti bár
vízi sportok illetékért

Szobák
Kényelmesen és ízlésesen berendezettek. Légkondicionálás, TV, telefon, fürdőszoba zuhannyal, hajszárító. Családi szoba lekérésre rendelhető (hálószoba + nappali pótággyal).

Szolgáltatások a közös terekben
3 úszómedence ingyenes nyugággyal és napernyővel, 1 belső medence, gyermek klub, 2 gyermek medence, 3 teniszpálya, röplabda, kosárlabda, búvárközpont, fitnesz terem, tenisz, kerti sakk, darts, wellness szolgáltatások, vízipóló, minigolf, aerobik, 5 étterem, 4 bár, internet szolgáltatás, buszjárat a belvárosba, bevásárló árkád.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS