Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Dana Beach Resort 5*****

Hurghada, , Egyiptom
A szálloda közvetlenül Hurgahada aranypartján, a repülőterétől 15 percre, a városközponttól pedig 20 percre található. A hotel ingajáratot üzemeltet a városba kb. 4 euro-s összegért.

Szobák
841 szobája standard, superior, családi és lakosztály típusú. Ezek mindegyike légkondicionálóval, telefonnal, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, széffel (térítés ellenében), mini bárral (térítés ellenében), szatellit Tv-vel, széffel és erkéllyel vagy terasszal felszerelt. A standard szobában maximum 2 fő, a családi szobában maximum 4 fő helyezhető el. Babaágy ingyenesen kérhető.

Szolgáltatások a közös terekben
Három külső medence (felnőtt és gyermek), 1 külső medence csúszdával gyermekek részére, gyermek medence, strandröplabda, fitneszterem, gyermekjátszótér, min klub (4-12 éves korig), teniszpálya, multifunkcionális pálya (kosárlabda és kézilabda), darts, mini golf, nappali és esti animációs programok. Térítés ellenében jakuzzi, vízi sportok, masszázs, darts, szauna, gőzfürdő, biliárd, a közelben búvárkodási lehetőség, lovaglás a tengerparton.

Étkezési lehetőségek, bárok
All inclusive ellátás

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Fodrászat, mosoda, orvosi ügyelet, üzletek, bankautomata, internet elérhetőség a lobbi bárban. A napernyők, napágyak, matracok és a strandtörülköző térítésmentesen vehetők igénybe a tengerparton és a medencénél.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS