Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Minamark Beach Resort 3***

Hurghada, , Egyiptom
A szálloda a Sakkala területen, 1 km-re Hurghada központjától, közvetlenül a tengerparton, a repülőtértől mindössze 6 km-re helyezkedik el. A Vörös-tenger egyik leghíresebb búvárközpontjaként tartják számon. A hotel 1999-ben épült, az utolsó felújítása 2005-ben volt.

Szobák
A szálloda 300 szobájának mindegyike légkondicionálóval, szatellit Tv-vel, WIFI-vel, mini bárral (térítés ellenében), saját terasszal vagy erkéllyel, fürdőszobával (kád vagy zuhanyfülke, WC), hajszárítóval, telefonnal felszerelt. A szobák többsége a medencére vagy a tengerpartra néz. 12 összenyitható szobájában maximum két felnőtt és két gyermek helyezhető el. Gyermekágy térítésmentesen kérhető a recepción. Igény esetén nem dohányzó szoba foglalható.

Szolgáltatások a közös terekben
Nappali és esti animációs programok, felnőtt és gyermek úszómedence, aerobik, vízi torna, strandröplabda, fitneszterem, darts, tetoválás, vízi bicikli, mini klub (5-12 éveseknek), mini diszkó, diszkó (italok térítés ellenében), játszótér. Bizonyos szolgáltatások csak térítés ellenében vehetők igénybe: szauna, jakuzzi, gőzkabin, masszázs, biliárd, asztalitenisz, szörf, búvárkodási lehetőség.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Gyermekmegőrzés, szépségszalon, térítés ellenében szobaszerviz, fodrászat, üzletek, pénzváltás, tevegelési lehetőség, ATM közvetlenül a szálloda mellett, 24 órás orvosi ügyelet, széf (a recepción illetékért bérelhető), mosoda, térítés ellenében internet hozzáférési lehetőség; napernyők, napágyak és strandtörölközők ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére, mind a tengerparton, mind az úszómedencénél.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS