Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Holiday Inn Express Jumeirah 2**

Dubai, , Egyesült Arab Emirségek
Elhelyezkedés: Dubai központjától és a repülőtértől egyaránt 10 km-re, a híres Jumeirah Beachen fekszik ez az új, 6 szintes hotel, közel az üzleti és bevásárló negyedekhez. Ideális elhelyezkedése miatt ajánljunk üzleti utazóknak és nyaralóknak is. A szálloda hivatalos besorolása kétcsillagos, de minősége és színvonala egy 3*+-os szállodáénak megfelelő. A hotel utasaink egyik kedvence, rendkívül kedvező ár-érték aránya miatt.

Strand: a hotelnél nincs kiépített strand, a vendégei Jumeirah nyilvános homokos strandjára mehetnek, amely percek alatt megközelíthető a szállodából taxival. A parton a napernyőkért, napozóágyakért külön fizetni kell.

Szobák
Szobák: a 193, szépen berendezett szoba mindegyike műholdas tv-vel, kávéfőzővel, bérelhető széffel, egyénileg szabályozható légkondicionálással, internet csatlakozással, telefonnal, minibárral, telefonnal és hajszárítóval felszerelt.

Szolgáltatások a közös terekben
Szolgáltatások: étterem, bár, egészség- és fitneszterem, mosoda, gyermekfelügyelet, business center, internet, wifi kapcsolat, 2 konferencia terem.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS