Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hilton Dahab Resort 5*****

Dahab, , Egyiptom
Sharm El Sheikh-től északnyugatra, a Dahab-i öbölben fekvő 2 emeletes szállodakomplexum gyönyörű kilátást nyújt a tengerpartra, hegyekre és a kertre. A luxusszállodát minden korosztály számára ajánljuk távolság a tengerparttól: közvetlen
távolság a repülőtértől: 90 km (Sharm El Sheikh)
távolság az üzletektől (Dahab): 3 km homokos part, vízbe lépve korallos, köves
napágyak és napernyők illetékmentesen
tengerparti bár
vízi sportok illetékért

Szobák
A szálloda szobái és lakosztályai különálló, bungaló épületekben találhatóak. A standard szobák légkondicionálóval, tévével, telefonnal, minibárral, a fürdőszoba hajszárítóval felszerelt. A szobák egy részéhez erkély vagy terasz tartozik.

Szolgáltatások a közös terekben
Éttermek, bárok, medence, internet, mosoda, fodrászat, különböző üzletek, szobaszerviz, ATM automata, konferenciaterem, parkoló, autóbérlés, széf, fitneszterem, teniszpálya, biliárd, darts, kerékpárkölcsönzés, búvárközpont, szörf, valamint animációs programok és show műsorok. Gyermekeknek medence, gyermekklub, játszótér. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS