Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Iberotel Dahabeya 4****

Dahab, , Egyiptom
Fekvése: A szálloda közvetlenül a homokos tengerparton, kb. 60 km távolságra a Sharm El Sheikh-i repülőtértől és kb. 3 km-re Dahab központjától található, egy szép öbölben.

Szobák
Szobák: A szálloda 144 szobával rendelkezik különálló épületekben. A standard szobák légkondicionálóval, tévével, telefonnal, minibárral, széffel, a fürdőszoba hajszárítóval felszerelt. A szobák egy részéhez erkély vagy terasz tartozik. Tengerre néző valamint családi szoba felár ellenében foglalható.

Szolgáltatások a közös terekben
Szolgáltatások: Éttermek, bárok, medencék, internet, orvosi ügyelet, mosoda, pénzváltó, wellness szolgáltatások (szauna, masszázs), fitneszterem, víziaerobik, vízilabda, strandröplabda, biliárd, darts, boccia, asztalitenisz, búvárközpont, szörf, animációs programok és show műsorok. Buszjárat Masbat-ba. Gyermekeknek medence, gyermekklub, játszótér, gyermekfelügylelet. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS