Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Sheraton Miramar Resort 5*****

Hurghada, , Egyiptom
A szálloda El Gouna tengerpartján helyezkedik el, lagúnákkal és zöld kertekkel körülvéve, kb. 25 km-re a hurghadai repülőtértől. A szálloda 9 kis szigeten helyezkedik el, melyeket hidak kötnek össze.

Szobák
A szálloda 338 szobával és lakosztállyal rendelkezik. A standard szobák mindegyike légkondicionált, tévével, telefonnal, széffel, kávé- és teafőzési lehetőséggel, minibárral, a fürdőszoba hajszárítóval felszerelt. A standard szobák a lagúnákra vagy a kertre néznek, egy részéhez erkély vagy terasz tartozik. Mozgáskorlátozottak számára kialakított szobák igényelhetők. Beach front szoba felár ellenében igényelhető.

Szolgáltatások a közös terekben
Éttermek, bárok, medencék, internet kávézó, wellness és SPA szolgáltatások (szauna, jakuzzi, masszázs, gőzfürdő), vizisportok a parton, asztalitenisz, biliárd, búvárközpont, különböző üzletek, mosoda, röplabda valamint animációs programok. Gyermekeknek medence, gyermekklub, játszótér. Buszjárat El Gouna központjába. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: félpanzió.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS