Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Festival Riviera 4****

Hurghada, , Egyiptom
Fekvése: A szálloda a hurghadai repülőtértől 15 km-re, El Gounatól 10 km-re, egy 25 000 m2-es kertben, közvetlenül a Vörös-tenger homokos-aprókavicsos tengerpartján található.

Szobák
364 szobájának mindegyike légkondicionálóval, szatellit TV-vel, mini hűtővel (feltöltése térítés ellenében), széffel, telefonnal, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, erkéllyel/terasszal felszerelt. Nem dohányzó szobák kérhetőek.

Szolgáltatások a közös terekben
Három külsőmedence, gyermekmedence, asztalitenisz, tenisz, boccia, strandröplabda, aerobik, mini klub, diszkó, nappali és esti animációs programok. Térítés ellenében biliárd, masszázs, szauna, jakuzzi, különféle vízi sportok a tengerparton. Egyes szolgáltatások csak térítés ellenében vehetők igénybe, pl. búvárkodási lehetőség.

Étkezési lehetőségek, bárok
All inclusive ellátás

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Orvosi ügyelet, 24 órás szobaszerviz, mosoda, konferenciaterem, pénzváltás, ajándékboltok, ingyenes WiFi és vezetékes internet térítés ellenében, fodrászat, autóbérlés. A napernyők, napágyak, és strandtörülközők térítésmentesen vehetők igénybe a tengerparton és a medencénél

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS