Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Emirhan Hotel 4****

Side, , Törökország
Ez az 1989-ben épült és 2006-ban felújított, 2 épületből álló szálloda az antalyai repülőtértől 65 km-re, Sidétől pedig 4 km-re fekszik.

Strand: a hoteltől 200 méterre található a homokos strand. A medencénél és a parton a napozóágyak és a matracok ingyenesen vehetők igénybe.

Szobák
Szobák: a 286 padlószőnyeggel borított szoba mindegyike rendelkezik központi légkondicionálóval, telefonnal, műholdas tv-vel, minibárral, bérelhető széffel, hajszárítóval, és erkéllyel. A standard szobák 18 nm-esek. A családi szobák 24 nm-esek, egylégterűek, egy részükben emeletes ágy található.

Szolgáltatások a közös terekben
4 külső és 1 belső gyermekmedence, Wi-Fi és internet a lobbyban, fitneszterem, szauna, törökfürdő, nappali és esti animációs programok, letét ellenében igénybe vehetők: asztalitenisz, tenisz, röplabda, mini foci, kosárlabda, biliárd, darts. Térítés ellenében: orvos, mosoda, lovaglás, teniszpálya világítás, vízi sportok, masszázs.

Gyermekeknek: 3 külső és 1 belső gyermekmedence, mini klub, animációs programok, mini diszkó, csúszda, játszótér.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: all inclusive: reggeli, rövid kései reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, délutáni snackek, kávé, gözleme, éjféli leves, 2 a´la carte étterem (előzetes foglalással, a tartózkodás alatt egy alkalommal), helyi alkoholos és alkoholmentes italok (10:00-24:00 között). Térítés ellenében: import italok, frissen facsart narancslé, fogyasztás a minibárból.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS