Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Aquis Corfu Palace Hotel 5*****

Kanoni, , Görögország
Az 5 csillagos szálloda a repülőtértől 1,5 kilométerre, Korfu város központjától 500 méterre, a kikötőtől 2,5 km-re helyezkedik el. A legközelebbi buszmegálló 500 m-re található. A szálloda tökéletes választás azoknak, akik a repülőtérhez és a városközponthoz is közel szeretnének nyaralni, Korfu lenyűgöző városának mindennapjait szeretnék kiélvezni. A Garitsa-öbölre néző hotel nemcsak ideális fekvése miatt az ide utazó utasok kedvence, magas színvonalú szolgáltatásai miatt több díjat is nyert már.

Strand: a hotel 1 km-re fekszik a homokos városi strandtól. A parton a napernyők és napozóágyak térítés ellenében vehetők igénybe. ha igazán szép strandra vágyunk, a városon kívül kell mennünk.

Szobák
minden szoba tengerre néz, modernül berendezett, rendelkezik egyénileg szabályozható légkondicionálóval, műholdas tv-vel, rádióval, telefonnal, minibárral, hajszárítóval, bérelhető széffel és wifi kapcsolattal.

Szolgáltatások a közös terekben
medence napernyőkkel és napozóágyakkal, belső medence, étterem, bárok, wifi kapcsolat a szálloda egész területén, hetente egyszer barbeque est élő zenével és görög táncosokkal. Térítés ellenében: mosoda, szobaszerviz, orvosi ellátás, fodrászat, Thalasso-terápia központ, masszázs, szauna, jacuzzi, üzletek.

Gyermekeknek: gyermekmedence, gyermekfelügyelet (térítés ellenében).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS