Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Nissaki Beach Hotel 4****

Nissaki, , Görögország
Ez a 4 csillagos, dús növényzetű kerttel körülölelt szálloda Nissaki központjától kb. 2,5 km-re, Korfu városától és a repülőtértől 23 km-re fekszik. Nissaki jelentése "kis sziget", amely a régmúltból ered. A helyi lakosok nagy része évekkel ezelőtt kőfaragásból élt, mígnem egyszer a törmelékek a hegyről a tengerbe zúdultak, ezzel a szigetet végleg a szárazföldhöz kötve. A saját buszjárata közlekedik a sziget fővárosába, de helyi busszal, vagy taxival is közlekedhetünk a környező városokba. A hotelt és a sziget észak-keleti részét elsősorban kisgyermekes családoknak, pihenésre, nyugalomra vágyó pároknak ajánljuk. A szállodából gyönyörű kilátás nyílik a Nissaki-öbölre, valamint a környező olajfaligetekre.

Szobák
A1A/A2A/A3A: Minibár, légkondicionálás, bérelhető széf, SAT-TV, telefon, WIFI (térítés ellenében), hajszárító, fürdőszoba, WC és oldalról tengerre néző balkon.A1B/A2B/A3B: Tengerre néző szobák.Foglalható nem oldalról tengerre néző Joker-szoba A2S is.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a hotel közvetlenül a hosszan elnyúló, kavicsos tengerparton épült, ahol a napernyők és napozóágyak térítés ellenében vehetők igénybe.
Ellátás: félpanzió: bővített kontinentális reggeli és vacsora büférendszerben. Térítés ellenében: italfogyasztás, egyéb étkezések. All inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, különféle snack ételek napközben, délutáni kávé/tea/sütemények, helyi alkoholos és alkoholmentes italok (10:00-23:00 között). Térítés ellenében: fogyasztás a minibárból, szobaszerviz.
Szolgáltatások: medence (tengervizes) napernyőkkel és napozóágyakkal, 2 étterem, 2 bár, nappali és esti animációs programok, asztalitenisz, strandröplabda, minigolf, fitneszterem, teniszpálya, íjászat, légpuskás lövészet, buszjárat Korfu városába. Térítés ellenében: internetsarok, vízi sportok, búvárkodás, biliárd, fodrászat, masszázs, mosoda, üzletek.
Gyermekeknek: gyermekmedence rész, miniklub, játszótér, gyermekmenü, fagylalt.
Szobák: a 239 szoba mindegyike rendelkezik erkéllyel, telefonnal, hajszárítóval, műholdas tv-vel, minibárral, bérelhető széffel (kb. 2 Eur/nap), és központi légkondicionálóval.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS