Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Club Paradiso Resort Hotel 5*****

Alanya, , Törökország
Elhelyezkedés: ez a szép, 2000-ben nyílt klubhotel a repülőtértől 130 km-re, Alanyától 5 km-re, Kestel üdülőhelyen fekszik. Alanya központjába tömegközlekedéssel, vagy a szálloda által üzemeltetett autóbusszal juthatunk el (térítés ellenében). A városban kedvünkre vásárolgathatunk a bazársoron, elfogyaszthatunk egy török kávét, vagy vízipipázhatunk a helyiekkel. Érdemes felmenni a várba és sétálni egyet az óvárosban is.

Strand: a szálloda a saját, homokos-kavicsos tengerpartjától 900 méterre helyezkedik el, a strandra ingyenes shuttle-busszal juthatunk el. A napernyők, napozóágyak és matracok használata ingyenes, a strandtörölközők letét ellenében vehetők igénybe.

Szobák
Szobák: a szálloda egy főépülettel és 16 melléképülettel rendelkezik. A 221 szoba mindegyike műholdas tv-vel, egyénileg szabályozható légkondicionálóval, telefonnal, minibárral, széffel (térítés ellenében), hajszárítóval és erkéllyel vagy terasszal felszerelt. A szobák többsége vízággyal rendelkezik.

Szolgáltatások a közös terekben
Szolgáltatások: 8 bár, 4 étterem, 3 medence, belső medence, csúszda, tenisz, asztalitenisz, asztalifoci, mini golf, squash, biliárd, strandröplabda, kenu és vízi bicikli (letét ellenében), nappali és esti animációs programok, élő zene (heti egy alkalommal), aerobik, vízi torna, fitneszterem, törökfürdő, szauna, jakuzzi, darts, TV szoba, könyvtár, Wi-Fi a lobbyban. Térítés ellenében: teniszpálya-kivilágítás, internet-kávézó, üzletek, gyógyszertár, búváriskola, mosoda, gyermekfelügyelet, masszázs, bőrradírozás, szolárium, kábel nélküli internet, fodrász, vízi sportok, vízágy a szobában.

Gyermekeknek: 3 gyermekmedence csúszdával, játszótér, mini klub (4-12 éves korig), tini klub (12-16 éves korig), mini diszkó. Térítés ellenében: babakocsi, bébifon.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS