Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Steigenberger Golf Resort 5*****

Hurghada, , Egyiptom
Fekvése: A szálloda kb. 35 km-re található a hurghadai repülőtértől és kb. 30 km-re Hurghada központjától. A szálloda privát tengerpartjára ingyenes buszjárat szállítja a vendégeket.

Szobák
A 7 épületből álló szálloda összesen 221 szobával és lakosztállyal rendelkezik. A standard szobák mindegyike légkondicionált, tévével, telefonnal, rádióval, minibárral, széffel, a fürdőszoba hajszárítóval felszerelt. A szobák a golfpályára, a lagúnára, a medencére vagy a kertre néznek, többségükhöz erkély vagy terasz tartozik. 2 felnőtt + 2 gyermek elhelyezése csak családi szobában lehetséges.

Szolgáltatások a közös terekben
Éttermek, bárok, medencék, gyermekmedence, játszótér, internet-kávézó, mosoda, orvosi szolgáltatások, széf, 24 órás szobaszerviz, golf, strandröplabda pálya, wellness szolgáltatások (szauna, masszázs, gőzfürdő, fitneszterem), vizisportok, bankszolgáltatás, különféle üzletek, valamint animációs programok. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: Félpanzió vagy all inclusive.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS