Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Sunrise Holidays Resort 4****superior

Hurghada, , Egyiptom
Szép, tengerparti szálloda központi helyen, a kedvelt bevásárlóutcák közelében. Közvetlen a szállodához tartozó, homokos strandon fekszik. A partnál egy kis, strandolásra alkalmas sziget található (hídon át érhető el) napágyakkal és kis vízicsúszdákkal. Hurghada új kikötője éttermekkel, bárokkal és üzletekkel kb. 15 perc gyalog. Az óváros kb. 500 m-re. A kényelmesen kialakított létesítményben összesen 380 szoba található 7 emeleten. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, liftek, 2 büféétterem, a´la carte-étterem nemzetközi specialitásokkal (nemdohányzó-rész előzetes foglalással), az "Arabian Nights" étterem (büfévacsora), bárok, vízipipasarok, kávézó, üzletek és fodrászat. A közös helyiségek (a diszkó kivételével) nemdohányzók. Édesvizű úszómedence és pool-bár. Snack-bár a strandon. Napágyak, napernyők és törölközők a medencénél, a strandon és a szigeten is ingyenesen vehetők igénybe (napi 1 törölköző, csere térítés ellenében).

Szobák
A1A/A2A: Ízléses berendezéssel, bennük minibár, légkondicionálás, széf, SAT-TV, telefon, hajszárító, fürdőszoba, zuhanyozó, WC és tengerre néző balkon vagy terasz.
A1C/A2C/A3C - Superior-szobák: Tágasabbak.
A2E/A3E - Suitek: Nappali/hálószoba, ablak nélküli, külön hálószoba és nem tengerre néző, kis, francia balkon.
A2D/A3D - Suitek: Nagy, tengerre néző balkonnal vagy terasszal rendelkeznek.

Szolgáltatások a közös terekben
Animációs programok és diszkó.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Fitneszterem, aerobic, boccia, asztalitenisz, vízigimnasztika és strandröplabda. Térítés ellenében: biliárd és búváriskola. A felújított spa-részleg (belépés 16 éves kortól, előzetes foglalással) szolgáltatásai térítés ellenében: gőzfürdő, masszázs, szauna és pezsgőfürdő.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS