Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Dreams Beach 5*****

Sharm El Sheikh, , Egyiptom
Fekvése: A szálloda az Um El Sid Cliff szívében, közvetlenül a tengerparton helyezkedik el, kb. 15 km-re a repülőtértől, kb. 7 km-re Naama Baytől és kb. 30 km-re a Ras Mohamed Nemzei Parktól. A tengerpart egy lépcsősoron közelíthető meg.

Szobák
Szobák: A szálloda 500 szobával és lakosztállyal rendelkezik több, különálló épületekben. A standard szobák légkondicionálóval, tévével, telefonnal, minibárral, a fürdőszoba hajszárítóval felszerelt. A szobák egy részéhez erkély vagy terasz tartozik.

Szolgáltatások a közös terekben
Szolgáltatásak: Éttermek, bárok, kávézó, medencék (melyek közül kettő télen fűtött), internet, fodrászat, konferenciaterem, wellness szolgáltatások (szauna, jakuzzi, masszázs, gőzfürdő), fitneszterem, teniszpálya, strandröplabda, sakk, asztalitenisz, biliárd, minigolf, búvárközpont valamint animációs programok, show műsorok. Gyermekeknek medencék, mini diszkó, gyermekklub, gyermekfelügyelet. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS