Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Sentido / Sunrise Select Mamlouk Palace Resort 5*****

Hurghada, , Egyiptom
Fekvése: Ez az elegáns szálloda közvetlenül Hurghada homokos tengerpartján található, a repülőtértől kb. 9 km-re, hegyekkel és sivataggal körülvéve. Közvetlen közelében üzletek, bevásárlóközpont.

Szobák
A szálloda 522 szobával és 8 lakosztállyal rendelkezik. A standard szobák mindegyike légkondicionált, tévével, telefonnal, kis hűtővel, a fürdőszoba hajszárítóval felszerelt. A szobák egy részéhez erkély vagy terasz tartozik és a kertre/medencére néznek.

Szolgáltatások a közös terekben
Éttermek, bárok, pub, medencék (melyek közül egy télen fűtött), internet kávézó, pénzváltó, fodrász, különféle üzletek, mosoda, orvosi ügyelet, wellness szolgáltatások (szauna, jakuzzi, masszázs), fitnesz terem, teniszpályák esti világítással, strandröplabda, futballpálya, asztalitenisz, biliárd, búvárközpont, szörfközpont, konferenciaterem, valamint animációs programok, amfiteátrum és esti showműsorok. Gyermekeknek medence, miniklub, játszótér. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe.

Étkezési lehetőségek, bárok
All inclusive ellátás, reggeli (07:00 - 10:30), ebéd (12:30 - 14:30), vacsora (18:30 - 22:00), snackek (12:00-17:00), éjféli snack (22:30-01:00), helyi alkoholos és alkoholmentes italok fogyasztása (10:00-24:00). A szállodában számos bár és a'la carte étterem szolgálja a vendégek kényelmét úgy, mint a lobbi bár, medence- és tengerparti bár. Az import alkoholos italok és a frissen facsart gyümölcslevek fogyasztása nem részei az all inclusive ellátásnak.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Orvosi ügyelet, 24 órás szobaszerviz, mosoda, pénzváltás, ajándékboltok, WiFi és internet kávézó térítés ellenében, fodrászat, autóbérlés. A napernyők, napágyak térítésmentesen használhatóak a tengerparton és a medencénél, a strandtörülközőt díj ellenében cserélik.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS